Om Virksomheden

DK•BYG A/S har eksisteret siden 1991 og blev stiftet af Lars Holst Jensen, som er projektchef og administrerende direktør i DK•BYG A/S.

Derfor sætter vi en stor ære i at have et lige så goldt fælleskabt mellem
medarbejderne og lederne i de forskellige stillinger. 

Vi sætter en ære i, både som total- og hovedentreprenør og som bygherrerådgiver at være en positiv medspiller i såvel projekterings- som byggefasen, for derved at sikre et så optimalt forløb for alle parter samt for slutbruger, som overhovedet muligt.

På den måde kan vi opnå at havde effektive medarbejder der har skabt et godt indtryk på vores kunder som senere hen vender tilbage, hvilket afspejles i vores kundeportefølje.

Starten på DK BYG

Vi bygger stadig i dag med de samme grundværdier. Der bliver fuldført med de samme professionelle og velfunderede ingeniører og entreprenører, der gennem tiden har skabt både større og mindre byggeopgaver for vores kunder.

Dit næste projekt

Vi rådgiver og vejleder i hovedhøjde samt med et pristilbud der er til at forholde sig til i forhold til udførelsen af både bygherrerådgivning, projekterings- og byggeledelse. Læs mere om hvilke ydelser vi kan tilbyde dig.
Klik her
Adresse

Stjernevej 6
3100 Hornbæk

Kontakt

Email: lhj@dkbyg.dk
Tlf. 70 20 30 45 

CVR nr. 82245812

Produkt / Ydelser

Fast pris
Byggerådgivning
Udførelse af hoved- og totalenterprise